Pääsiäisen kunniaksi piti huovuttaa munia kahdellakin eri tekniikalla. Anne jo kyselikin kuvia, joten tässä vihdoin tulee. Neulahuovutin Tiimarista ostettujen styrox-munien päälle huovutusvillasta ja hahtuvalangasta kuvioita. Tosi kauniita ja yksilöllisiä pääsiäismunia tuli kyllä tällä tekniikalla, ja oli äärettömän helppoa tehdä.

505474.jpg

Lisäksi - kun Anne kerran torstaina asiasta muistutti - huovutin rytmimunia pääsiäismunista saatujen sisusten päälle. Sisään laitoin riisinjyviä, teippasin munat pakettiteipillä kiinni ja huovutin siihen päälle mäntysuopaa apuna käyttäen huovutusvillasta päällisen. Pinkkiin ja oranssiin tein kuvioita hahtuvalanganpätkistä. Tuli kauniita, yksilöllisiä ja edullisia soittimia tytöille. Kamera hieman vääristää näiden värejä; rytmimunat ovat luonnossa vaaleampia. Esimerkiksi sinisen rytmimunan toinen pää on lila, ei musta.

505571.jpg

Pääsiäisen aikaan ompelin myös kolme vaippaa valmiiksi ja Taika sai hatun, hameen ja paidan. Otan vaatteista kuvia, kunhan saan langanpäät pääteltyä.