En ole näköjään ehtinyt päivittää blogia miesmuistiin. Koko ajan olen kuitenkin väkertänyt jotain. Tässä maistiaisia siitä, mitä syksyn aikana olen saanut valmiiksi.

Aava sai lämpimän fleeceliivin. Kaavat kehitin omasta päästäni.

Tilda-addiktien sydänvaihtoon valmistui tällaisia luomuksi. Itselleni tein samanlaisen keltaisen siipien kera (harjoituskappale).

Tällaisen kääntölaukun surautin Fabulous bags-kirjan kaavoilla.

Kangaskasa sai makkariin uuden kodin Ikeasta.

Aava sai apinakassin, ohje jossain syksyn SK-lehdessä ja lanka vanhoja jämiä. Taika sai vastaavan vaaleanpunaisesta huopasesta.

Drops designin sivuilta löysin ohjeet näin ihastuttaviin tossuihin. Lanka Tallinnasta ostettua merinovillaa kaksinkertaisena. Kukan ohje jostain kirjasta, lankana siinä mys Novitan silveriä. Aava sai samanlaiset mustasta Mambosta ja taika vaaleanpunaisesta huopasesta.

Itselleni neuloin ihanan baskerin Novitan Luxus Wind -langasta. Ohje oli muka jostain SK-lehdestä, mutta tulkitsin sitä useammassa kohdassa sen verran väärin, että tuli ihan oma ohje...

Ja joululahjojakin tuli jonkin verran väsäiltyä:

Pari itsetehtyä lahjaa kuvasta puuttuu, mutta tuossa on nyt ainakin kaulaliinat äidille ja isälle, hatut äidille ja veljen tyttöystävälle, ranteenlämmittimet itselleni + kummitytölle, uninaamioita kavereille ja pilkkikynsikkäät veljelleni + käsipyyhe ystävälle.