Vapun aikaan sain pienennettyä vaatehuoneen vaippakangaskasaa hieman, kun tein Taikalle peräti viisi (!) uutta taskuvaippaa. Alla kuvassa niistä neljä; se viides on aivan samanlainen kissavaippa kuin päällimmäinenkin. Täytyy kyllä sanoa, että puleissa on eroa. Kissa-pul (Kestovaippakaupasta) on jäykkää ja kahisevaa, kun taas raita- ja pallo-pulit (Dreamnappylta) ovat aivan yhtä pehmeitä ja notkeita kuin tavalliset yksivärisetkin. Mintunvihreä br-pul (Kestovaippakaupasta sekin) on puolestaan unelmanpehmeää ja tavanomaista pulia helpommin ommeltavaa. Edellisen postauksen kukkavaippa on muuten aivan samaa laatua, br-pulia sekin (Seloselta).
Teimme Dreamnappylle kavereiden kanssa kimppatilauksen noista puleista, ja matkaan tarttui samalla ihanaa vaaleanpunaista ja pistaasinvihreää tarranauhaa. Niitä pääsin kokeilemaan näissä vaipoissa. Ensituntumalta ihan hyviä, mutteivät aplixin veroisia. Saapa nähdä, mitä toistuvat pesut tekevät.

560131.jpg

Malli on kaikissa suunnilleen sama, se jo hyväksi havaittu. Kissavaipan sisus on Myllymyksujen kuivaliinakangasta, vaaleanvihreässä sisällä on Pikku-Ruun mintunvihreää kuivaliinakangasta ja kahdessa alimmassa aivan ihanaa fleecelöytöä Eurokankaan palakorista. Tuo fleecepala oli valitettavasti puolet liian iso, eikä sitä saanut ostettua pienempänä, joten jouduin ompelemaan kankaasta Taikalle ja Baby bornille paidat. Niistä kuvia toisella kertaa.

560136.jpg