Ilmojen lämmettyä viherpeukaloa on alkanut taas kovasti kutkuttaa. NImä puutarhakuvat on otettu jo jokunen viikko sitten; en vain oel ehtinyt ladata niitä koneella aikaisemmin. Nyt kamerassa on odottamassa jo tänään otettuja kuvia lisää - josko ne ennättäisivät päivittyä tänne juhannukseen mennessä. ;D

1583083.jpg
Vapun aikaan istutin etupihan rappusille ruukuihin omenapelargonioita ja seuraksi valkoista lemmikkiä ja hopeakäpälää. Taustalla näkyy vielä lunta. :O Nyt yöt alkavat vihdoin olla niin lämpimiä, ettei noita tarvitse enää raahata yöksi sisään. Omenapelargonia on kyllä iksi ihanimmista kukista.

1583085.jpg
Etupihan terassin amppeleissa kukkivat orvokit, olkikukat ja edessäolevassa amppelissa riippubegonia, takana tähtipelargonia. Amppeleita löytyy myös muista terasseilta, niissä orvokkia ja murattia.

Meille tulee kasvimaa!
1583077.jpg
Kaverin esimerkin innoittamana halusin kasvimaasta vähän erilaisen, ja niinpä perustan sen puisiin metri kertaa metrin laatikoihin, väliin käytävät. Kuvanottovaiheessa laatikoita oli neljä, nyt niitä on tuossa edessä vielä yksi pari lisää. Välien käytäviin tulee kuoriketta. Kasvimaallani kasvaa tänä kesänä ainakin orkkanaa, retiisiä, salaattia, rucolaa, hernettä, punasipulia, tilliä ja persiljaa. Yhteen ruutuun istutin kesäkukkia.